
Pappardelle met andijvie
35 min.

Pasta-tomatensalade
20 min.

Zabaglione met frambozen
20 min.

Penne met broccoli, knoflook en walnoten
15 min.

Eenvoudige tomatensaus
50 min.

Rijkgevulde spaghetti bolognese
30 min.

Penne met kappertjes en olijven
25 min.

Tapas champignons met balsamico
35 min.

Risotto met garnalen
30 min.

Spaghetti vongole
15 min.

Broccoli-ansjovisschotel
15 min.

Pastasalade met rundercervelaat, tomaat en sperziebonen
20 min.

Spaghetti en worst in romige preisaus
15 min.

Risosalade met makreel, rode biet & rucola
20 min.

Glutenvrije minestrone met ei en groenten
25 min.

Tagliatelle met cantharellen, ui & courgette
25 min.

Fusilli tricolore puttanesca
20 min.

Rigatoni met frisse tomatensaus
13 min.

Volkorenspaghetti met amandelpesto en broccoli
25 min.

Goedgevulde tomaten-groentesoep met rookworst
16 min.

Sperziebonen in knoflook-tomatensaus
20 min.

Penne met romige tonijnsaus en aspergebroccoli
25 min.

Farfalle met rivierkreeftjes en gremolata
15 min.

Pasta met paprika en tomatensaus met vegagehakt
25 min.

Vers fruit met sabayon van kriekbier
10 min.

Farfalle met saucijs & prei
15 min.

Antonio Carluccio’s pasta en doperwten
15 min.

Pastasalade 'carbonara'
10 min.

Zomerbolognese
30 min.

Lauwwarme pastasalade met tonijn, artisjokharten en snijbonen
15 min.

Winterminestrone met bruine bonen
35 min.

Gebakken gnocchi met tomatensaus en kalkoen
40 min.

Linguine met kipgehaktballetjes
40 min.

Minestrone met garnalen
35 min.

Tandooriballetjes in tomatensaus
25 min.

Tomatensoep met basilicum
30 min.

Penne puttanesca met broccoli en kabeljauw
25 min.

Spaghetti bolognese met gehakt en tomatensaus
25 min.

Vegan pasta aglio olio met zeewier
15 min.

Vegan mezzelune met tomaten en romige spinaziesaus
15 min.

Vegan pasta al funghi
20 min.

Volkorenpasta met spinazie en tonijn
15 min.

Mosselen met Italiaanse roerbakgroenten
30 min.

Vegan pasta pesto
20 min.