
Zwitserse kaasfondue
20 min.

Italiaans getinte courgettesoep
30 min.

Tomaten-crèmesoep
30 min.

Stevige linzensoep
20 min.

Stamppot spitskool
30 min.

Couscous met pittenmix
15 min.

Stamppot andijvie
30 min.

Spaghettini met boerenkoolpesto
20 min.

Zomerpasta met tuinerwten en munt
15 min.

Winterminestrone met pastaschelpjes
35 min.

Risotto bianco met bloemkool
40 min.

Lasagnette met tomaat, spinazie & ricotta
1 uur

Penne pesto met groene groenten
20 min.

Gevuld ei op een glaasje
20 min.

Stamppot met rucola en oude kaas
30 min.

Couscous met tuinerwten
15 min.

Pasta pesto met paprika en broccoli
15 min.

Sneeuwwitte pasta
20 min.

Tagliatelle met wortel, citroen en geitenkaas
20 min.

Spinazie-ricottarotolo
1 u. 40 min.

Simpele kaasfondue
30 min.

Rucola-basilicumstamppot met tomaten
30 min.

Open lasagne met pesto, pecorino en tomaat
30 min.

Rijkgevulde tomatensoep
1 u. 15 min.

Spinaziecurry met kaas en naanbrood
15 min.

Bruinebonensoep
15 min.

Rijkgevulde spaghetti carbonara
20 min.

Spinaziesalade met pasta en avocado
15 min.

Gnocchi tomatensaus met verse basilicum
20 min.

Penne met spinazie en roomkaas
20 min.

Paddenstoelenrisotto
35 min.

Macaroni met bloemkoolroosjes en oude kaas
20 min.

Pittige Italiaanse kaasfondue
10 min.

Wortelgnocchi met salie en citroenbotersaus
1 u. 5 min.

Uiensoep met tortellini
1 u. 15 min.

Milde Italiaanse kaasfondue
10 min.

Preisoep met kruidencrème
15 min.

Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min.

Speltsalade met granaatappel en za’atar
30 min.

Quinotto met paddenstoelen en knolselderij
1 uur

Verse ravioli met pastasaus
15 min.

Snelle minestrone
15 min.

Gnocchi met champignons en kaas
15 min.

Yotam Ottolenghi's quinoa met gegrilde tomaten en knoflook
40 min.

Bloemkool met rucola
20 min.

Boerenkoolstamp met kruidenroomkaas
15 min.

Spaghetti aglio e olio met verse kruiden
15 min.

Gevulde tomatensoep
15 min.