
Geitenkaassoufflé met rode ui
45 min.

Stap-voor-stap aardappel-kaassoufflé
1 uur

Vijgencompote
30 min.

Winterratatouille
20 min.

Aardappelgratin met groente
1 uur

Ratatouille met munt
15 min.

Geitenkaas met vijgen in portsiroop
2 u. 5 min.

Tarte à l'orange
4 u. 35 min.

Wortel-kaassoufflé
45 min.

Portobello-champignon gevuld met geitenkaas
15 min.

Salade met geroosterde uien en blauwe kaas
45 min.

Groentesoep met pistou
25 min.

Pommes duchesse
1 u. 5 min.

Beurre blanc
15 min.

Omelet met Franse groenten & kaas
30 min.

Linzensalade met broccoli en ei
30 min.

Spinazietimbaaltjes
40 min.

Ratatouille met verse tijm
1 u. 50 min.

Geroosterde ratatouille
55 min.

Provençaalse groenten
1 u. 20 min.

Geitenkaassalade met druiven
15 min.

Sunshine soep
1 u. 25 min.

Ratatouilletaart met aardpeer
1 u. 15 min.

In oven gesmolten camembert
25 min.

Salade van haricots verts
30 min.

Flensje met sinaasappel-amandelboter
55 min.

Bladerdeegslof met blauwaderkaas en peer
35 min.

Frans roquefort-appeltaartje
35 min.

Eierterrine met geitenkaas
23 u. 5 min.

Paddestoelengratin
25 min.

Lunchsalade met roquefort
25 min.

Mascarponeparfait met abrikozen
4 u. 40 min.

Paddenstoelenragout
35 min.

Omelet Sibérienne met geschaafde amandelen
20 min.

Snelle pommes duchesse
25 min.

Fruitmousse en flinterdunne honingkoek
15 min.

Bosvruchtenparfait
5 u. 10 min.

Crème brûlée
10 min.

Appelcharlotte met crème fraîche
1 u. 5 min.

Stokbroodje met brie
10 min.

Paddestoelensalade met druiven en blauwaderkaas
20 min.

Groentetaart met geitenkaas
40 min.

Flensjes met mandarijn
25 min.

Portobello gevuld met gorgonzola
40 min.

Broccoli in roquefortroom
35 min.

Chocolademousse met kersen
1 u. 16 min.

Tarte tatin van witlof
55 min.

Haricots verts met pecannoten
20 min.

Bietengratin
1 u. 30 min.

Hollandaisesaus
25 min.

Mayonaise
10 min.

Linzensalade met biet en geitenkaas
10 min.

Tomatenconsommé
15 min.

Pompoenduchesse
40 min.

Dominique Persoones croque-choc
30 min.

Witlof tarte tatin
1 u. 5 min.

Pompoenquiche met bloemkool, feta & bladsla
55 min.