
Thaise biefstuksalade
30 min.

Citroengras-kipspiesje (Thailand)
15 min.

Oedang bakar - geroosterde scampi
50 min.

Japanse biefstuk
10 min.

Kalkoenspiesjes met Thaise cashewnotensaus
1 u. 30 min.

Teppanyaki mixed grill
45 min.

Thaise saté met pindasaus
1 u. 15 min.

Naanbroodjes met kiptikka
50 min.

Geroosterde zalmfilet met mosterd
25 min.

Kipsaté met gebakken bosui
31 min.

Gegrilde biefstuk met pittige tomatensalsa en sperziebonen
25 min.

Pittige kipspiesjes met Thaise komkommerdip
1 u. 35 min.

Noedels met palmkool en mango-kipspiesjes
20 min.

Thaise kipspiesjes met rijst en salade
35 min.

Kipsaté met Thaise pindasaus
1 u. 40 min.

Geroosterde banaan met kokos
10 min.

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min.

Chocoladespekkoek
1 u. 45 min.

Kipsaté met minimais
15 min.

Varkenshaasyakitori
15 min.

Glutenvrije rijstnoedels met gebakken zalm en aspergebroccoli
25 min.

Adukibonensalade met tonijn en gegrilde paprika
8 u. 50 min.