
Frisse spruitenstamppot met kabeljauw
50 min.

Rijstsalade met makreel
35 min.

Bietenstamppot met wortel en citroen
30 min.

Vissticks met wortel van de plaat
45 min.

Koolvis met gerookte makreel
55 min.

Kabeljauwburger met andijvie-tomaatstamp
30 min.

Sesamvis met spruitjes en krieltjes
30 min.

Rozemarijnaardappeltjes met victoriabaars
30 min.

Preistamppot met kibbeling
25 min.

Gegratineerde tonijnpannenkoek
20 min.

Visvink met spinazierisotto
45 min.

Aardappelsalade met biet en zure haring
35 min.

Kabeljauw met boerenkool
25 min.

Gebakken zalm met bieten-waterkersstamp
30 min.

Visschnitzels en tomaat met aardappelpuree
35 min.

Mini-ovenschotels met tonijn
30 min.

Rodekoolmaaltijdsoep met witte bonen, biet en witvis
25 min.

Zuurkoolstamp met gerookte makreel
15 min.

Veldslastamppot met grove mosterd & gebakken schol
20 min.