
Gekleurde minigroenten
55 min.

Wilde zalmrolletjes
20 min.

Gemarineerde schaaldiertjes met zoetzure tomaat
1 u. 25 min.

Gerookte makreel met doperwtenmousse
10 min.

Pappardelle met sint-jakobsschelpen
15 min.

Gemarineerde mosselen
10 min.

Zalmhaasje met groene aspergetips
20 min.

'Thee' van visbouillon met zalm en garnalen
40 min.

Artisjoksalade met grote garnalen
1 u. 10 min.

Krieltjessalade met heilbot
50 min.

Lasagne met zeefruit en vermoutsaus
30 min.

Shoarmabroodjes met haricots verts en zalm
1 u. 35 min.

Witlofblaadjes met peterselie-eisalade en haring
15 min.

Vissoep met fruits de mer
15 min.

Romige preisoep met makreel
35 min.

Kruidenroomsaus
55 min.

Garnalenpotjes
1 u. 15 min.

Snelle ananaschutney
55 min.

Mosselen met citroenroom en peterselie
25 min.

Bijzonder bordje groen
15 min.

Kreeft met botersaus
30 min.

Aspergebroccoli met ansjovisolie
10 min.

Pappardelle met gerookte zalmsteaks en aspergetips
15 min.

Tilapiapaté met gerookte forel
40 min.

Kreeft met vanillezout
30 min.

Garnalencocktail met aardappel en rucola
25 min.

Zalmfilet americain
2 u. 10 min.