
Pittig gegratineerde oesters
20 min.

Asperge-kipcocktail
10 min.

Carpacciotoastjes
10 min.

Komkommercarpaccio met gemarineerde tijgergarnalen
45 min.

Tuinerwtentimbaaltje met balsamicosiroop
2 uur

Gerookte forelfilet met venkel-dragonsalsa
20 min.

Torentje van mozzarella en Galliaham
20 min.

Coquilles met vanillesaus en kaviaar
30 min.

Krokant kruidentaartje met geroosterde paprika en kwarteleitjes
2 u. 55 min.

'Thee' van visbouillon met zalm en garnalen
40 min.

Wildspiesje met honing-mosterdsaus
20 min.

Artisjoksalade met grote garnalen
1 u. 10 min.

Wrap met gerookte ham en cranberryroom
30 min.

Salade met eendenborstfilet
10 min.

Kreeft met limoenmayonaise
15 min.

Cappuccinosoepje naar keuze

Romige ravioli met portobello
30 min.

Eendenborst met kruidensalade
10 min.

Snelle paté brûlée
10 min.

Geitenkaastaartje
10 min.

Pikante oester
15 min.

Buffelmozzarella met pistou
30 min.

Meloenkrullen met Parmaham en basilicum
30 min.

Bietjessalade met geroosterde hazelnoten
15 min.

Sint-jakobsschelpen met milde knoflooksaus
40 min.

Huisgemaakte kippenleverpaté
1 u. 40 min.

Tomaat-ricottatimbaaltjes
2 uur

Op bord gegaarde zalm in dille-bieslookmarinade
2 u. 55 min.

Krachtige paddestoelenbouillon
1 u. 5 min.

Portobellopaddestoelen met balsamicostroop en roquefort
15 min.

Salade met eendenborst en kruidkoekcroutons
25 min.

Hollandse garnalenspiesjes
10 min.

Geurige mosselpakketjes
40 min.

Gerookte-zalmsalade
10 min.

Feestelijke kerstquiche
20 min.

Mosterdsoep met witlof
10 min.

Zalmtrio
1 u. 30 min.

Saffraansoep met pastis en St.-Jakobsschelpen
40 min.

Gekleurde minigroenten
55 min.

Soepstengels gewikkeld in parmaham
20 min.

Fijne munterwtjes
10 min.

Hollandse garnalen met grapefruit
15 min.

Guacamole met tomaat
15 min.

Pittige kipspiesjes
10 min.

Zachte kaas met beenham en frisse komkommer
15 min.

Tonijntartaar
10 min.

Zalmpakketje
20 min.

Paprikaroomsoep
45 min.

Sorbet van tomaat
3 u. 30 min.

Caesarsaladsoep
30 min.

Gevogeltebouillon
40 min.

Regenboogterrine
1 u. 20 min.

Serranohampakketjes
20 min.

Wilde zalmrolletjes
20 min.

Venkelsoep met gegrilde portobello
1 u. 40 min.

Gemarineerde schaaldiertjes met zoetzure tomaat
1 u. 25 min.

Salade van gerookte eendenborst en avocado
15 min.

Perenspoom
2 u. 25 min.

Rosbiefroosjes met biet en mierikswortel
15 min.

Wortelmousse met roquefort
15 min.

Amuse hapjes van pancetta en gekaramelliseerde sjalot
35 min.

Gerookte makreel met doperwtenmousse
10 min.

Paddenstoelenkaviaar met krokante salie
15 min.

Geitenkaasrolletjes met sesam en abrikoos
20 min.

Vijgen met balsamicodressing
5 min.

Bloemkoolsoep met blue stilton
15 min.

Eendensaté met portsiroop
35 min.

Gegratineerde witlofblaadjes
15 min.

Focacciaringen met gebakken tomaatjes en gegrilde ham
30 min.

Garnalencocktail
15 min.

Heldere champignonsoep
35 min.

Gebakken oesterzwam met notenpaté
15 min.

Oosterse eendenborst met rucola en meloen
30 min.

Wildbouillon met fijne groenten
20 min.

Romige mosterdsoep met gemberreepjes
15 min.

Wildbouillon met in honing gestoofde venkel
25 min.

Saffraancrème-soep met rivierkreeftjes
30 min.

Paprika-cappuccino
25 min.

Antipasti
55 min.

Oesters op een bedje van spinazie met zongedroogde tomaat
35 min.

Gravad lachs op erwtjessalade met kaviaar
1 uur

Gevulde paprika met geitenkaas en ansjovis
35 min.

Groene tagliatelle met blauwe-kaassaus en croutons
20 min.

Salade van serranoham en granaatappel
10 min.

Wildbouillon met gerookte eendenborst
15 min.

Zalmhapje met vulling in pastisdressing
10 min.

Pannenkoektaartje met zalm en Hollandaisesaus
15 min.

Carpaccio
10 min.

Tomatensoep met balletjes
40 min.

Eendenborstfilet met rode portsaus
30 min.

Bietenbouillon met mierikswortelroom
50 min.

Salade met gerookte eendenborstfilet en vijgen
15 min.

Portobello gevuld met gorgonzola
40 min.

Zalmhaasje met groene aspergetips
20 min.

Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min.

Avocadosalade met walnoten en framboos
20 min.

Zalmtartaar met rucolaolie
15 min.

Garnalensalade met citroenmayonaise
20 min.

Bleekselderijsoep met stilton
50 min.

Gefrituurde tortelloni met salsa
1 u. 30 min.

Tostada met tofu-kruidensalade
35 min.

Witte-bonensoep met kastanjechampignons en rozemarijn-bruschetta
40 min.

Carpaccio van serranoham en tomaat
25 min.

Lauwwarme cocktail van garnalen zalm en mango
2 u. 15 min.

Gravad lachs gemarineerd in dille
19 u. 15 min.

Tilapiapaté met gerookte forel
40 min.

Stew van konijn met cranberrycompote
2 u. 45 min.

Tagliatelle alle erbe met saltimboccarolletjes
30 min.

Salade met gebakken garnalen en mango-knoflooksaus
25 min.

Schorsenerensoep met tuinkers
40 min.

Tomatensoep met sneeuwballen
10 min.

Pompoensoep met spekjes
1 uur

Garnalenpotjes
1 u. 15 min.

Rivierkreeftjescocktail met whiskysaus
15 min.

Feestvork met runderrookvlees
15 min.

Amuse garnalen met cocktailsaus
15 min.

Feestvork met meloen
15 min.

Amuse zalm op een vorkje
15 min.

Soep van tomaten en rode paprika
1 u. 5 min.

Romige paddenstoelensoep
40 min.

Rustieke erwtensoep met ham en roggeknoedels
1 u. 55 min.

Groente-notentimbaaltje
15 min.

Mosselen met citroenroom en peterselie
25 min.

Mousse van kippenlever
40 min.

Feestvork met courgette
15 min.

IJsgarnalencocktail met appel
10 min.

IJsgarnalencocktail fris en pittig
20 min.

Kabeljauw met pancetta en kaas
35 min.

Zalmtorentje
20 min.

Yotam Ottolenghi's geroosterde aubergines
1 uur

Tweekleurenpaprikasoep
30 min.

Lauwwarme paddenstoelensalade
35 min.

Garnalencocktail
15 min.

Paté met cranberrycompote
50 min.

Paddenstoelensoep & roomkaasballen
50 min.

Grissini
15 min.

Oesters met gemarineerde bietjes & rodepeper-tomatensalsa
1 u. 40 min.

Eendenborst met truffelmayonaise
25 min.

Risotto met rode wijn en slagroom
40 min.

Rozemarijnbouillon met paddenstoelen
29 min.

Kerstsalade met chiligarnalen
30 min.

Gebakken champignons met toast
20 min.

Tomatencrèmesoep
30 min.

Mantelschelpen met citroenboter
25 min.

Carpaccio met artisjok en rucola
10 min.

Pasta in Italiaanse kaas
25 min.

Bospaddenstoelensoep
1 uur

Kippenragoutgratin
2 u. 55 min.

Kabeljauwhaasje met wilde spinazie
30 min.

Geitenkaassoufflé met rode ui
45 min.

Salade met brie en cranberryvinaigrette
22 min.

Tompouce van kabeljauw
20 min.

Paté brûlée
1 u. 22 min.

Gestapelde waldorfsalade
30 min.

Vegetarische rol
1 uur

Kreeft met vanillezout
30 min.

Zalmrolletjes
20 min.

Zalm 'mi-cuit' met sinaasappel
2 u. 20 min.

Tomaten-crèmesoep
30 min.

Mantelschelpen witlof-ham-kaas
30 min.

Carpaccio met gegrilde garnalen
1 u. 30 min.

Garnalencocktail met hangop en bieslook
20 min.

Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min.

Garnalencocktail met tomaat en avocado
20 min.

Garnalencocktail met aardappel en rucola
25 min.

Garnalencocktail met grapefruit
20 min.

Gepofte knoflooksoep
1 u. 30 min.

Vissoep met fruits de mer
15 min.

Kerstcocktail van Inge
20 min.

Gerookte kipsalade
15 min.

Romige preisoep met makreel
35 min.

Spinaziesoufflé met blauwaderkaas
30 min.

Italiaanse salade met fricandeau
15 min.

Eenpersoons waldorfsalade met kip
15 min.

Gegrilde puntpaprika
30 min.

Toastje met makreelrillette
15 min.

Bietjes met groentecrisps
10 min.

Hammousse
45 min.

Gegratineerde kreeft
25 min.

Paddenstoelenbouillon
55 min.

Coquilles in notenboter
15 min.

Venkelsoep met tomatensalsa
55 min.

Granité van rode wijn met rozemarijn en zeezout
6 u. 10 min.

Parelhoenfilet met champignonroomsaus en spinazie
1 u. 10 min.

Cocktail van tijgergarnalen met whisky
35 min.

Blini's met avocadoroom en zalm
40 min.

Geroosterde witlofsalade met krokante ham
35 min.

Bospaddestoelenbouillon met portobello
35 min.

Kabeljauwtimbaaltjes met saffraansaus
1 uur

Mediterrane kip-courgettesoep
31 min.

Cranberrypatéballetjes
15 min.

Krabtartaar met avocado en mango
20 min.

Pompoensoep met gember
35 min.

Zuurkoolsoepje met Parmaham
25 min.

Crostini met 'steak' tartaar
15 min.

Bouillon met cranberry's
20 min.

Tartaar van mango en pompoen
25 min.

Warme carpaccio van kabeljauw
20 min.

Oesters met vinaigrette
40 min.

Frisse caesarsalade op toast
20 min.

Salade met eendenborst en vijgen
15 min.

Forel op toast
20 min.

Carpaccio met gegrilde venkel
15 min.

Asperge-peterseliepannetje uit de oven
50 min.

Sint-jakobsschelpen met citroengroente
20 min.

Zalmtartaar
15 min.

Zalm met mierikswortelcrème
10 min.

Garnalencocktail
10 min.

Tomatenbouillon
40 min.

Paddenstoelen-tompouce
50 min.

Varkenshaas met balsamico-uien
30 min.

Kabeljauw-viskoekjes
1 u. 40 min.

Groenten met ansjovissaus
20 min.

Cocktail met gerookte kip
25 min.

Serranoham
1 uur

Spinaziesoep
20 min.

Kabeljauw met citroen
20 min.

Pappardelle met sinaasappelroom
20 min.

Grapefruitcocktail
15 min.

Kreeft met romige knoflooksaus
1 uur

Truffelpaté in pancetta
10 min.

Mini-boontjessalade
20 min.

Spinazietimbaaltjes
40 min.

Bietjespuree met pecorinokoekjes
10 min.

Bosuipoffertjes met rivierkreeft
15 min.

Gnocchi met gorgonzola
25 min.

Bloemkoolsoep met portobello
30 min.

Makreelrillette met toast
1 u. 10 min.

Zalmsalade
40 min.

Fricandeau met artisjokkentapenade
10 min.

Kalkoensalade met roquefort
30 min.

Paddenstoelenterrine
1 u. 10 min.

Auberginetaartje
40 min.

Groenetheegranita met venkel
2 u. 45 min.

Tomaatje met garnalencocktail
15 min.

Dubbelgetrokken tomatenbouillon
1 u. 20 min.

Broccolisoep
25 min.

Vegetarische rijstvelloempia’s
40 min.

3 variaties op salade caprese
25 min.

Gegrilde coquilles
20 min.

Pasteibakjes met kippenragout
25 min.

Tomatenconsommé
15 min.

Salade met gegrilde kip en hazelnootolie
20 min.

Klassieke vitello tonnato
1 u. 10 min.

Omgekeerde champignontaartjes
40 min.

Crispy carpaccio
10 min.

Kippenbouillon
33 min.

Lofsalade met gerookte eendenborst
10 min.

Bisque van garnalen
55 min.

Kaas-uienbreekbrood
2 u. 20 min.

Kipcocktail met kerriemayonaise en mango
35 min.

Garnalencocktail
10 min.

Rijstvelloempia’s met eend
30 min.

Halve kreeftenstaarten met pittige limoendip
20 min.

Steak tartaar
35 min.

Tony Kitous & Dan Lepard's gesmolten geitenkaas met sesamzaadkorst
25 min.

Kaassoufflé
40 min.

Antonio Carluccio’s reuzenravioli met verrassing
1 uur

Bietensoep met pittige yoghurt en tijm
50 min.

Tuinerwtensoep met chorizo-olie
15 min.

Dungesneden Aziatische kalfshaas op een waterkerssalade
40 min.

Krokante zwezerik met pastinaak en paddenstoelenjus
45 min.

Ossenstaartsoep
5 u. 10 min.

Tartaar van twee soorten zalm
20 min.

Visplateau met homemade pickle en salade
1 u. 15 min.

Garnalencocktail met avocado-kruidendressing
25 min.

Salade van gemarineerde ossenhaas
6 u. 40 min.

Kipcocktail met kakifruit
20 min.

Gefrituurde geitenkaasravioli
1 u. 45 min.

Wildterrine van konijn en fazant
13 u. 5 min.

Gegrilde mantelschelpen met waterkers en sinaasappel
20 min.

Gerookte forelpuree met dragondressing en asperges
20 min.

Steamed buns met Koreaanse kip
1 u. 35 min.

Steamed buns met char siu varkensvlees
2 u. 25 min.

Steamed buns met 5 spice-eend
1 u. 20 min.

Bart van Olphens zalmcarpaccio
30 min.

Nacho-laagjesdip
15 min.

Hartige wafels met Parmezaanse kaas en tomatensalsa
25 min.

Coquilles met asperge & babyspinazie
45 min.

Carpaccio van rosbief
10 min.

Zalmcarpaccio met mango, komkommer en avocado
30 min.

Huzarensalade met dille
50 min.

Rivierkreeftjescocktail
25 min.

Babybietjes met burrata en pistachenoten
10 min.

Hollandse garnalencocktail
15 min.

Pasteitjes met kipragout
1 u. 38 min.

Gerookte zalmbonbon
15 min.

Carpaccio van tomaat met parmezaan en pijnboompitten
15 min.

Tagliatelle met saffraan, citroen & parmazaan
15 min.

Kippastei
4 u. 55 min.

Caprese pasteitjes
20 min.

Snelle Spaanse gazpacho
10 min.

Warmgerookte zalmtartaar met kappertjesvinaigrette en veldsla
20 min.

Geitenkaastruffel van Colette Dike
15 min.

Carpaccio XL
15 min.

Tuinerwtensoep met geroosterde cherrytomaten
30 min.

Doe-het-zelf garnalen- of kipcocktail
15 min.

Gepocheerde eieren met rodewijnsaus en groene asperges
35 min.

Ingelegde zalm
24 u. 15 min.

Eendenravioli met zachte eidooier en truffelsaus
2 u. 50 min.

Paté van gerookte zalm en limoen
5 min.

Waterkers-sojabonensoep
10 min.

Bietencarpaccio met pistachepesto
1 u. 25 min.

Kooldumplings gevuld met confit de canard
15 min.

Bietenlatkes met warmgerookte zalm en room
25 min.

Tomatentartaar op toast met ’n gepocheerd eitje
35 min.

Bietensoep met selderijroom
25 min.

Tortelloni met verse kruiden en Parmezaan
10 min.

Bouillabaissesoep met gekruide soepstengels
22 min.

Lowcarb sushi
35 min.

Eenpersoons garnalencocktail
10 min.

Bavette-tagliata met Pecorino Romano en pistache
2 u. 10 min.

Pasteitjes met groene-aspergeragout, dragon & doperwten
25 min.

Warmgerookte zalm met groene asperges, kapperappeltjes & ei
20 min.

Geroosterde bloemkoolsoep met wortelpeterselie & kruidenolie
35 min.

Salade van garnalen, rivierkreeftjes & paarse wortellinten
20 min.

Courgettesoep met gerookte zalm, eikruim & soepstengels
30 min.

Antipasti misti
20 min.

Capresetartaartje
30 min.

Gepofte knoflooksoep met chorizo-olie
55 min.

Mini biefstuk rossini
10 min.

Bladerdeegpakketjes met prei, munt & feta (Advertorial)
40 min.

Pastinaaksoep met tijm & pancettakruim (Advertorial)
25 min.

Ingelegde zalm met biet & blini's
24 u. 45 min.

Carpaccio met frisse salade
50 min.

Bietencarpaccio met geitenkaasdressing
1 u. 30 min.

Aziatische coquilles met groentenoedels
20 min.

Heldere paddenstoelensoep met ravioli
50 min.

Pasteitje met jackfruitragout
1 uur

Sushikrans met twee soorten zalm en zalmeitjes
50 min.

Amuses
25 min.

Zalmcocktail
15 min.

Smokey garnalen met avocado
25 min.

Gerookte zalm met mierikswortelcrème
15 min.