
Pain de Madeleine met sardientjesboter
30 min.

Gepocheerde eieren in rode-wijnsaus
35 min.

Pistoletjes met koriander-knoflookboter
15 min.

Stokbroodje met brie
10 min.

Broodje geitenbrie en peer
25 min.

Croissant met kastanjechampignons
20 min.

Le Champain met 3 Franse delicatessen
35 min.

Pain de Boulogne met Saint Albray en zongedroogde tomaatjes
15 min.

Croissant met brie en gember
10 min.

Croque madame met spinazie
20 min.

Baguette brie-rucola-notenboter
10 min.

Zoet brood gevuld met fruit
20 min.

Forelbroodje met citroenmayo
25 min.

Pizzabaguettes met paprika en salami
20 min.

Croque monsieur
25 min.

Stokbrood
4 u. 20 min.

Dominique Persoones croque-choc
30 min.

Bosbessen-camemberttosti met basilicum
15 min.