
Groentecurry met ei
25 min.

Vegetarische masala met komkommersalade
25 min.

Indonesische filet met rijst en satésaus
20 min.

Risotto met witte kaas en pijnboompitten
30 min.

Gepaneerde filet met oosterse komkommer
20 min.

Peterselierijst met Griekse rondo's
25 min.

Kokosrijst met gestoomde groenten
20 min.

Italiaans gevulde koolbladeren
30 min.

Nasi met kool en satésaus
20 min.

Romige risotto met wortel en gorgonzola
25 min.

Gado gado met witte rijst en pinda's
25 min.

Indiase tofucurry met kruidenrijst
30 min.

Vegetarische chili met milde yoghurt
20 min.

Tofu met cashewnotensaus
30 min.

Paprikarisotto met gegrilde stukjes
30 min.

Groene groentecurry met geurige rijst
25 min.

Gele paprika met zoete notenvulling
55 min.

Vegetarische amandelpaella met gedroogde tomaten
20 min.

Rijst met pittig gewokte seizoensgroenten
25 min.

Rijstschotel met paprika en witte kaas
15 min.

Griekse stoofschotel
20 min.

Pittig gevulde paprika's
45 min.

Broccoli met mosterdroom
15 min.

Notenrijst met kruidige paksoi
30 min.