
Aardappelomelet met tomaten
30 min.

Noedels met prei en aardappel
30 min.

Noedelsoep met paksoi en ei
20 min.

Preirisotto met geitenkaas
25 min.

Bami met verse gember
25 min.

Rucolasalade met bonen en ei
25 min.

Frisse slastamp met ei
30 min.

Italiaanse citroenpasta
25 min.

Pasta met kikkererwten
25 min.

Penne met kappertjes en olijven
25 min.

Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min.

Broccoli-courgettesoep
20 min.

Paksoistamppot met geroosterde cashewnoten
25 min.

Chili sin carne
35 min.

Israëlische eierschotel
25 min.

Gebakken rijst met groente en ei
20 min.

Vegaburger met mediterrane groente
1 uur

Vegaburger met gegrilde groenten
25 min.

Stamppot rodekool met wortel
30 min.

Wildwestrijst
1 u. 55 min.

Vega tjaptjoi
20 min.

Spinaziecurry met ei
15 min.

Champignonragout met groene asperges
15 min.

Gnocchi, ricotta en selderij
20 min.

Bietenrisotto
30 min.

Gebakken noedels en bruine bonen
20 min.

Erwtensoep met vegaworst
1 uur

Groentefriet met falafel en yoghurtsaus
50 min.

Supersnel rijstpannetje met tuinbonen
15 min.

Spinazie-couscoussalade met ei
15 min.

Schelpjes met courgette, munt & amandelen
15 min.

Eicurry met vadouvan
15 min.

Hutspot uit de oven met gekruide hazelnoten
1 u. 5 min.

Paddenstoelenstroganoff met meergranenrijst
15 min.

Komkommerroerbak met sesam & omelet
15 min.

Poriyal (Indiaas gebakken groenten)
15 min.

Vegetarische gado gado met rijst en gebakken uitjes
25 min.

Vegetarische wraps met gekruid vegagehakt, rijst en bonen
20 min.

Pompoensoep met mangochutney
30 min.

Aziatische noedelsalade met tofu
15 min.

Pascale Naessens' halloumi met curry en komijnspinazie
25 min.

Thaise roerbak met komkommer, cherrytomaten, ui, ananas en tofu
30 min.

Boekweitrisotto met rode biet, geitenkaas en pijnboompitten
35 min.

Lasagne met wintergroenten
1 u. 25 min.

Gebakken gnocchi met gegrilde groenten
20 min.

Prei-tuinerwtensoep met basilicum
15 min.

Volkorenpasta met groene groenten en cottage cheese
30 min.

Pita met falafel, knoflooksaus en zoetzure biet
15 min.

Shakshuka
20 min.

Thaise noedelroerbak met een eitje
15 min.

Pompoen-knolselderijstamppot met paddenstoelenjus
30 min.

Volkorennasi
25 min.

Buddhabowl met bulgur, broccolirijst en champignons
20 min.

Pindasoep met bruine bonen, omeletreepjes en taugé
20 min.

Foeyonghai met bami
20 min.

Venkelrisotto met geitenkaas
30 min.

Stamppotje met andijvie en een gekookt ei
25 min.

Pastasalade met frisse groenten en walnoten
20 min.

Pissaladière met rode paprika, ui en olijven
1 u. 15 min.

Pilav met peer, rozijnen en spinazie
25 min.

Pita’s met gebakken groenten & geitenkaas
15 min.

Tajine met zoete aardappel, wortel en dadels
45 min.

Vegetarische ramen met kurkuma en cavolo nero
50 min.

Sticky shiitake met gember uit de wok
25 min.