
Drents stoofpotje van kalfsvlees
1 u. 50 min.

Gestoofd konijn
2 u. 40 min.

Varkenshaas met appeltjes
25 min.

Kip met room, calvados en champignons
30 min.

Boeuf Bourguignon (stoofschotel met wijn en rundvlees)
3 u. 20 min.

Kip in brandewijn
1 u. 25 min.

Hazenpeper
2 u. 30 min.

Tajine met aubergine
45 min.

Castiliaanse stoofpot van vlees en groenten
1 u. 40 min.

Knoflookkip
45 min.

Kip met garnalen
30 min.

Stoofpot met varkensvlees
9 u. 20 min.

Lamskoteletjes met piri-piri
6 u. 20 min.

Runderlapjes met madeira
2 uur

Koolrolletjes
1 uur

Gestoofde peren met slavinken
2 uur

Lamsvlees met pruimen
1 uur

Konijn in het zuur
14 uur

Zuurvlees
15 u. 20 min.

Italiaans vispotje
45 min.

Stoofschotel met kip en perzik
50 min.

Kalfsoester met krokante sjalottenkorst
40 min.

Pompoenschotel met geitenkaas
50 min.

Mediterraan vispannetje
15 min.

Runderreepjes met gestoofde aubergine
30 min.

Couscous met zeven groenten
2 u. 15 min.

Mosterdkalkoen met gestoofde komkommer
25 min.

Couscous met kip, perzik en snijbonen
25 min.

Maccheroni met gestoofde groenten
30 min.

Gnocchi met zalm in limoensaus
25 min.

Spaanse vispan met linzen
20 min.

Spaghetti tonijnsaus
25 min.

Kip met chorizo en sinaasappel
50 min.

Karbonade met citroenjus
30 min.

Curry van kip en wortel
30 min.

Courgette-ratatouille
30 min.

Groene viscurry
25 min.

Visstoof met tomaten en rozemarijn
30 min.

Indische kip met tomaat
25 min.

Thaise kipcurry met aubergine en sperziebonen
25 min.

Kabeljauwfilet in mediterrane tomatensaus
25 min.

Meergranenrijst met vegetarische chilisaus
25 min.

Russische zalmsalade
25 min.

Penne met zalm en broccoli
20 min.

Ratatouille met verse tijm
1 u. 50 min.

Paprikarijst met Catalaanse braadworst
25 min.

Gestoofde vis met roerbak van groenten
30 min.

Groentecurry met yoghurt
25 min.