
Stap-voor-stap coq au vin
2 u. 40 min.

Parelhoen in wijn
1 u. 25 min.

Rundvleescassoulet
2 u. 50 min.

Stoofpot met wortel
3 u. 45 min.

Boeuf à la Bordelaise
3 u. 35 min.

Ovenschotel met kool en sukadelapjes
3 u. 50 min.

Choucroute d'alsace
3 u. 40 min.

Boeuf bourguignon
6 u. 15 min.

Provençaalse vissersstoofpot
35 min.

Bonenstoofpot à la dijonnaise
50 min.

Kip à la normande
55 min.

Coq au vin met een hele kip
3 u. 10 min.

Boeuf à la bourguignonne
2 u. 35 min.

Ratatouille met verse tijm
1 u. 50 min.

Kipstoof met wortel, spek, krieltjes & kastanjechampignons
45 min.

Provençaals visstoofpotje
30 min.

Kip gestoofd in witte wijn
1 uur

Boeuf bourguignon klassiek
3 u. 5 min.

Coq au vin blanc met rivierkreeftjes en vanille
1 u. 20 min.

Coq au vin (Kip in rode-wijnsaus)
1 u. 30 min.

Ratatouille
40 min.

Cassoulet (Franse stoofschotel) met kip, worst en limabonen
30 min.

In bockbier gestoofde kippenpoten
1 u. 30 min.

Coq au vin van Donal Skehan
45 min.