
Rucolapesto
25 min.

Basisrecept bechamelsaus
20 min.

Mangochutney
1 uur

Karamelsaus stap-voor-stap
15 min.

Bechamelsaus stap-voor-stap
10 min.

Vanillesaus stap-voor-stap
20 min.

Verse Spaanse tomatensaus
30 min.

Knoflooksaus
15 min.

Witte-wijnsaus
35 min.

Bonendip met walnootolie
9 u. 50 min.

Boerenkoolpesto
20 min.

Appel-abrikozencompote
10 min.

Appel-pruimencompote
10 min.

Tomatensalsa
10 min.

Tomatensalsa
35 min.

Oosterse cocktailsaus
5 min.

Roquemole-dip
5 min.

Griekse yoghurtmarinade
5 min.

Biermarinade met mosterd
5 min.

Geurige specerijenmarinade
5 min.

Citroenmarinade met rozemarijn
1 uur

Italiaanse rode wijnmarinade
20 min.

Kokosmarinade
10 min.

Mediterrane boter
10 min.

Sinaasappel-kaneelboter met tijm
10 min.

Curryboter met koriander
45 min.

Knoflookboter met bieslook en citroen
45 min.

Auberginetapenade met koriander
45 min.

Tomatentapenade met oude kaas
40 min.

Tonijntapenade met kappertjes
35 min.

Limoen-dillemayonaise
10 min.

Zoete saffraanmayonaise
5 min.

Mozzarellasalsa met radijs
10 min.

Venkel-tomaatsalsa
15 min.

Avocadosalsa met verse kruiden
10 min.

Bietensalsa met kappertjes
10 min.

Spaanse tomatendip
20 min.

Kikkererwtendip met sesamzaad
10 min.

Tzatziki met appel en dille
10 min.

Pindasaus
15 min.

Marokkaanse citroenboter
55 min.

Klassieke kruidenboter
55 min.

Rode port-peperboter
55 min.

Chocolade-sinaasappelboter
1 uur

Wasabiboter
55 min.

Koriander-limoenboter
55 min.

Turkse yoghurtdip
1 u. 10 min.

Avocado-hummusdip
10 min.

Nectarinesalsa met rode ui
1 u. 10 min.

Olijvendip
10 min.

Citroenaïoli
20 min.

Geroosterde tomatensalsa
25 min.

Salsa verde
1 u. 10 min.

Pittige mexicaanse cocktaildip
1 u. 10 min.

Bananenketchup
5 min.

Oosterse pruimensalsa
40 min.

Currysalsa met rozijnen
20 min.

Mosterdmarinade met honing en dragon voor vlees of kip
35 min.

Sinaasappelmarinade met specerijen vlees of kip
1 u. 10 min.

Griekse marinade vis of groente
35 min.

Sesam-limoenmarinade voor vis of kip
35 min.

Gravlaxmarinade voor vis
2 u. 5 min.

Rode-wijnmarinade voor rundvlees of wild
12 u. 10 min.

Citroenhoningdip
5 min.

Sinaasappeljam
45 min.

Pittige courgettechutney
20 min.

Griekse tzatziki
15 min.

Tzatziki met walnoten
30 min.

Warme, pittige tomatensaus
55 min.

Mexicaanse tomatensalsa
45 min.

Perendressing
5 min.

Druivendressing
5 min.

Mandarijndressing
5 min.

Cashewnotenpesto
10 min.

Worteldip met pitatriangels
1 u. 33 min.

Spaanse knoflooksaus
55 min.

Amandel-rozijnensalsa
15 min.

Radijsdip
10 min.

Frisse kikkererwtendip
10 min.

Romige paprikadip
10 min.

Bietentzatziki
20 min.

Tomatensaus
1 uur

Worteldip met chilisaus
35 min.

Satésaus
15 min.

Yoghurt-avocadodip
10 min.

Dip van aubergine
1 uur

Courgettesaus
25 min.

Komkommerdip met mascarpone
1 u. 10 min.

Korianderchutney
10 min.

Komkommer-radijsraita
5 min.

Koriandersaus
10 min.

Avocadodip
20 min.

Pikante saus uit de vijzel
30 min.

Salsa van zoete aardappelen
25 min.

Hummus met paprika
10 min.

Basilicummayonaise
5 min.

Tomatenmayonaise
5 min.

Tomaten-champignonsaus
25 min.

Tomaten-spinaziesaus
20 min.

Tomaten-auberginesaus
30 min.

Tomaten-roomsaus
15 min.

Tomaten-paprikasaus
20 min.

Munt-radijs-chutney
10 min.

Salsa van tomaat
45 min.

Beurre blanc
15 min.

Bearnaisesaus
25 min.

Hollandaisesaus
25 min.

Mayonaise
10 min.

Champignonroomsaus
50 min.

Cranberrysaus
20 min.

2 x Raita (yoghurtdip)
15 min.

Bechamelsaus
10 min.

Groene kruidenpesto
10 min.

Tomatenchutney
15 min.

Komkommer-sojadip
10 min.

Avocadodip
5 min.

Yoghurt-mosterddip
5 min.

Spinazieraïta
10 min.

Knoflooksaus met peterselie
5 min.

Pittige pompoendip
25 min.

Mayonaise met ei en mosterd
10 min.

Mayonaise met augurk en dille
10 min.

Mayonaise en paprika
10 min.

Hummus en gegrilde paprika
10 min.

Frisse tzatziki
15 min.

Chinese zoetzure saus
10 min.

Wittewijn-peterseliesaus
20 min.

Paprika-tomatensalsa
10 min.

Grove mosterdroomsaus
10 min.

Tomaten-mascarponesaus
15 min.

Cidersaus met appeltjes
20 min.

Cheddarkaassaus
15 min.

Stroganoffsaus
15 min.

Zoetzure paprikasaus
5 min.

Tomatenchutney
40 min.

Kerrie-piccalilly
30 min.

Gepofte-knoflooksaus
55 min.

Toum (Libanese knoflooksaus)
10 min.

Tzatziki
10 min.

Frisse yoghurtsaus met gegrilde paprika
10 min.

Frisse knoflooksaus
10 min.

Cocktailsaus
5 min.