
Gebakken snijbonen met balsamicoazijn
25 min.

Met rijst gevulde tomaten
20 min.

Basisrecept bechamelsaus
20 min.

Vegetarische balletjes met gorgonzola
15 min.

Vegetarische curry met naanbrood
25 min.

Pannenkoekjes met paddenstoelen en koriander
15 min.

Artisjokkenomelet met gedroogde tomaat
20 min.

Auberginerolletjes met mozzarella
20 min.

Aardappelroti
45 min.

Telor boemboe bali - gekookte eieren in chilisaus
25 min.

Spicy potato wedges
25 min.

Maïskoekjes met pikante salsadipsaus
20 min.

Indische groenteschotel (sajoer lodeh)
30 min.

Gesmoorde tomaten met gember
15 min.

Pompoenrelish met witte kaasblokjes
30 min.

Chili-aardappeltjes
45 min.

Amandel-rozijnensalsa
15 min.

Herfstsalade met rodekool
20 min.

Gestoofde spinazie met verse kaas (saag paneer)
30 min.

Spinazie met romige kormasaus en rode ui
20 min.

Gebakken rijst met shii-takes en groene kruiden
40 min.

Gebakken rijst met ananas
55 min.

Geglaceerde wortel met sinaasappel
20 min.

Gekaramelliseerde witlofblaadjes
12 min.