
Kropsla met eierdressing
20 min.

Geglaceerde worteltjes
15 min.

Witlof met gedroogde pruimen
15 min.

Frisse zuurkoolstamppot
20 min.

Knolselderijpuree
20 min.

Asperges in oranjesaus
30 min.

Gestoofde zeekraal
15 min.

Geraspte aardappelkoekjes
35 min.

Bloemkool met kaassaus en komijn
25 min.

Spruitjes met appel
30 min.

Wintersalade met knolselderij
10 min.

Prei met citroen en honing
25 min.

Roergebakken rodekool met tijm
30 min.

Pannenkoekjes met aardbei en bosbes
15 min.

Venkelsalade met waterkers
10 min.

Gegrilde little gem met geschaafde oude kaas
15 min.

Gepofte aardappels met...
25 min.

Stardust 110 (preischotel met geitenkaas)
50 min.

Gegratineerde spruitjes
20 min.

Romige witlof
20 min.

Ovenschotel van koolrabi met cashewnotenkorstje
1 u. 30 min.

Aardappel-notenkoekjes met bieslook
1 u. 5 min.

Groenteschotel Ploink
15 min.

Spitskool met citroenroom
20 min.

Wintersalade met gemarineerde bietjes en venkel
1 u. 20 min.

Rodekool met appelstroop en kaneel
40 min.

Gesmoorde gemberworteltjes met geroosterde hazelnoot
30 min.

Spitskoolparten met citroenvinaigrette
40 min.

Patat
1 u. 15 min.

Perendressing
5 min.

Wortelsla met mandarijn en rozijnen
10 min.

Mandarijndressing
5 min.

Bospeen met bieslookboter
25 min.

Ouderwetse kropsla
15 min.

Gegratineerde bloemkool
40 min.

Spruitjes met volkoren-notenkruim
15 min.

Geroerbakte rodekool met appel
30 min.

Bospeenhutspot met rode ui
30 min.

Doperwten met kropsla en sjalotten
20 min.

Gestoomde lentegroenten
35 min.

Gekaramelliseerde witlof
10 min.

Sperziebonen met Amsterdamse uien
15 min.

Snijbonen met peterselieboter
20 min.

Zuurkool met appel
40 min.

Puree met bloemkool en mosterd
30 min.

Spruiten-rozijnensalade
15 min.

Geroosterde wintergroenten
45 min.

Winterwortel met gember
15 min.

Rodekool met pruimen
1 uur

Stoofpeertjes met bessenjenever
1 u. 5 min.

Geroosterde wintergroenten
1 u. 5 min.

Stoofpeertjes
1 u. 40 min.

Groentefrites met hazelnootmayo
45 min.

Bieten-spinaziesalade
30 min.

Geroosterde biet met knoflook
35 min.

Gekleurde aardappelpureelaagjes
2 u. 40 min.

Knolselderijpuree met witlof
45 min.

Geglaceerde worteltjes
25 min.

Groene kruidensalade
15 min.

Omgekeerd zuurkooltaartje
1 u. 5 min.

Gegrilde wintergroenten met walnotenpesto
50 min.

Gekonfijte peen
45 min.

Compote van rodekool, kruidnagel en honing
15 min.

Bloemkoolpuree met oude kaas
20 min.

Lauwwarme spinaziesalade met mosterddressing
10 min.

Appel-abrikozencompote
10 min.

Appel-pruimencompote
10 min.

Venkelsalade met tomaatjes
5 min.

Spies met appel en oude kaas
10 min.

Spinaziesalade met kerriedressing
15 min.

Biermarinade met mosterd
5 min.

Aardappelsalade met bleekselderij
25 min.

Aardappelsalade met mosterd en bieslook
1 u. 20 min.

Meiraap met honing en hazelnoten
20 min.

Salade met meiraap en appel
20 min.

Yotam Ottolenghi's geroosterde bloemkool
20 min.

Asperges met zeekraal
30 min.

Opperdoezers met peterselieboter
35 min.

Witlofsalade met peterseliedressing
10 min.

Geroosterde groenten
50 min.

Gewokte spruitjes met pecannoten
15 min.

Eenvoudige rodekool
1 uur

Supersnelle spruitjes
15 min.

Stamppot van aardappel en koolraap
30 min.

Ierse stamp met bosui en waterkers
35 min.

Zoete uienpuree
30 min.

Spinaziepuree
25 min.

Yoghurt met granaatappelpitjes
10 min.

Geroosterde schorseneren
1 u. 10 min.

Geweldige groenten
20 min.

Aardappelsalade met crème fraîche en munt
25 min.

Gestoofde prei
25 min.

Rodekool met citroen en appel
1 u. 15 min.

Hetebliksemtaartjes
50 min.

Sterren van aardappel en biet
45 min.

Rodekool met cranberry's
40 min.

Luchtige aardappelpuree
25 min.

Hollandse salade met ei en tomaat
30 min.

Blote billetjes in het gras
15 min.

Aardappel barbecuesalade
20 min.

Gegrilde mais
30 min.

Gepofte aardappel
40 min.

Pittige pompoendip
25 min.

Mayonaise met ei en mosterd
10 min.

Mayonaise met augurk en dille
10 min.

Mayonaise en paprika
10 min.

Waterkerssalade met rode vruchten
10 min.

Wortelsalade met radijs
45 min.

Broccoli-peultjessalade
15 min.

Witlofsalade
15 min.

Witlofsalade met druiven
15 min.

Frites van koolraap en knolselderij
25 min.

Opperdoezersalade
25 min.

Gebakken peer en aubergine
30 min.

Yvette van Boven's röstikoekjes van pastinaak en tijm
20 min.

Aardappelsalade met doperwten
35 min.

IJsbergsla met venkel en appel
10 min.

Frisse aardappelsalade
20 min.

Blanke stoofpeertjes met steranijs
1 u. 45 min.

Hazelnoot-aardpeerpuree
40 min.

Bietenchips
39 min.

Spruiten met appel en hazelnoten
15 min.

Geroosterde biet met witte kaas en tijm
1 uur

Knolselderij met appel
45 min.

Vegetarische bloemkoolschnitzel
20 min.

Geroosterde aardappelen
1 uur

Aardappel-tuinerwtenpuree
20 min.

Groene asperges met bladerdeeg
20 min.

Witlofsalade met ei
15 min.

Geroosterde pastinaak-spruitensalade
35 min.

Gestoofde rodekool met mandarijn en rozijnen
40 min.