
Klassieke Zwitserse raclette
30 min.

Salade van gegrilde groenten met mozzarella
25 min.

Rodekoolsalade met sinaasappel
45 min.

Geroerbakte rodekool met appel
30 min.

Aardappelgratin met Gruyère
1 u. 20 min.

Aardappelpuree
30 min.

Couscous van bloemkool met wortel
15 min.

Spruiten en bacon uit de oven
30 min.

Roergebakken spruitjes
15 min.

Knapperige spruitjes met walnoten
15 min.

Geglaceerde worteltjes
25 min.

Gebakken aardappelen met knoflook
1 u. 10 min.

Geroosterde wintergroenten
45 min.

Rodekoolsalade met honingdressing
2 u. 10 min.

Salade met avocado, mango en aardbeien
30 min.

Bospeen uit de oven
55 min.

Aardappelwaaiers
1 u. 55 min.

Pommes duchesse
1 u. 5 min.

Koolsalade
25 min.

Bieten-spinaziesalade
30 min.

Yvette van Boven's röstikoekjes van pastinaak en tijm
20 min.

Groenten met laurier, kruidnagel en peper op zuur
2 uur

Cacaospread
35 min.

Broccolispread
10 min.

Spicy chickenwings
2 u. 25 min.

Guacamole met rode peper
10 min.

Hollandaisesaus
25 min.

Mayonaise
10 min.

Huzarensalade in babyromainesla
2 u. 30 min.

Gebakken aardappelen met spek en ui
35 min.

Verse frites
2 u. 20 min.

Cranberrysaus
20 min.

Kruidige geroosterde pompoen
1 u. 15 min.

Stamppot van aardappel en koolraap
30 min.

Gesmoorde spitskool
50 min.

Rodecurrypasta
15 min.

Indiase bloemkool (aloo gobi)
30 min.

Frisse aardappelsalade
20 min.

Zoetzure paprikasalade
25 min.

Rodekool met sinaasappel
30 min.

Appel-perencompote
25 min.

Gebakken krieltjes met kruiden
25 min.

Gebakken knolselderij met gekaramelliseerde witlof
30 min.

Selderijsalade met citroen-yoghurtdressing
20 min.

Cranberrycompote
1 uur

Blanke stoofpeertjes met steranijs
1 u. 45 min.

Pompoenduchesse
40 min.

Zoete aardappel en vijg
55 min.

Hazelnoot-aardpeerpuree
40 min.

Spruiten met druiven
15 min.

Spruiten met cranberry's
10 min.

Driekleurenwortels
40 min.

Lofsalade met gerookte eendenborst
10 min.

Rijstsalade met geroosterde paprika
35 min.

Driekleurenbloemkool
15 min.

Aardappelwaaiers
1 u. 20 min.

Bonen-venkelsalade
15 min.

Appelgelei met kaneel
2 u. 45 min.

Rodekool met rozijnen
10 min.

Kokos-limoencurd
3 u. 15 min.

Tomatentulpjes
15 min.

Koolsalade met ahornsiroop
45 min.

Pompoenchutney
25 min.

Rodekoolpickles
48 u. 45 min.

Cherrytomatensalsa met granaatappelpitjes
20 min.

Doperwten met hamreepjes
15 min.

Zoeteaardappelfriet met kaasdip
50 min.

Snijbonen en witte bonen
15 min.

Romige rodekool
40 min.

Minigroenten met dragondressing
20 min.

Aardappel-preipuree met amandelen
25 min.

Gegrilde courgettelinten
2 u. 25 min.