
Broccoli met bloemkool
15 min.

Spruitjes met peer
20 min.

Japanse gembernoedels
10 min.

Kip ketjap
15 min.

Tuinboontjes met chorizo
10 min.

Gewokte sperziebonen met gember
20 min.

Sperziebonen met amandel
20 min.

Sperziebonen met taugé en sesam
20 min.

Spitskool met satékruiden
10 min.

Paksoi met gember en chilipeper
10 min.

Chinese kool met tomaat
10 min.

Roergebakken spruitjes
15 min.

Roergebakken witlof
10 min.

Knapperige spruitjes met walnoten
15 min.

Notenrijst met mango en waterkers
20 min.

Spruitjes met walnoot en olijven
15 min.

Teriyaki wraps
20 min.

Rodekool met sinaasappel
15 min.

Peultjes en peen met balsamico
15 min.

Spinazie met hazelnoten
15 min.

Roerbakspruiten met spekjes
15 min.

Edamame met knoflook en rode peper
10 min.

Udonnoedels met edamame
15 min.

Spinazie met prei en ei
15 min.

Boerenkoolsalade
20 min.

Spruiten met druiven
15 min.

Spruiten met cranberry's
10 min.

Koolsalade met ahornsiroop
45 min.

Rodekool met rozijnen en pijnboompitten
25 min.

Roergebakken bloemkool
15 min.

Roergebakken citroenspinazie
5 min.

Roergebakken spruiten met walnoten
15 min.

Sambal goreng-boontjes
20 min.

Geroerbakte rodekool met appel
30 min.

Couscous met boerenkool
25 min.

Roergebakken rodekool met tijm
30 min.

Roergebakken spitskool
10 min.

Aziatische zuurkool
20 min.

Panklare spinazie
5 min.

Luxe groene groentemix
15 min.

Snijbonen en witte bonen
15 min.

Roerbakspruiten met spekjes
15 min.

Gebakken witlof met balsamico en pijnboompitten
15 min.

Paddenstoelen met knoflook en prei
10 min.