
Bechamelsaus stap-voor-stap
10 min.

Risotto met morieljes
1 uur

Pastasalade met geroosterde groenten en geitenkaas
40 min.

Gemarineerde aubergines
2 u. 30 min.

Gegratineerde venkel
35 min.

Aardappel-truffelpuree
25 min.

Tomaat en courgette uit de oven
1 u. 20 min.

Sperziebonen met citroen en pecorino
25 min.

Tortelloni met rucolapesto
15 min.

Gnocchi met rucola
5 min.

Gehaktballetjes met ricotta en pijnboompitten
15 min.

Risottotomaatjes
40 min.

Gekruide rozemarijn-aardappelpartjes met rode ui uit de oven
35 min.

Groene groente met zongedroogde tomaat en knapperige panchetta
25 min.

Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika
15 min.

Tortelloni met walnoten, pesto en bleekselderij
10 min.

Focaccia met geitenkaas
2 u. 50 min.

Italiaanse gehaktballetjes
25 min.

Risotto met paddenstoelen
30 min.

Tonijntapenade met tomaat
40 min.

Caponata
45 min.

Tuinbonen met majoraan en coppa di Parma
15 min.

Tomatentapenade
1 u. 10 min.

Gele paprikatapenade
1 u. 45 min.

Kipsalade met avocado
20 min.

Salade van gegrilde groenten met mozzarella
25 min.

Gestoofde courgette
20 min.

Knolselderij met pesto
35 min.

Tagliatelle met artisjokbodems, spinazie en beenham
1 uur

Griesmeelgnocchi
1 u. 10 min.

Snelle tapenade
10 min.

Gegrilde groenten met walnoten
40 min.

Italiaans getinte courgettesoep
30 min.

Italiaanse puree
40 min.

Venkelsalade met sinaasappel en rozijnen
10 min.

Gebakken witlof met balsamico en pijnboompitten
15 min.

Bechamelsaus
10 min.

Kipgehakt-parmezaanballetjes
1 u. 5 min.

Paddenstoelenrisotto met pancetta uit de oven
55 min.