
Komkommersalade met pinda-limoendressing
17 min.

Indische groenteschotel (sajoer lodeh)
30 min.

Indiase samosa
45 min.

Thai beef salad
20 min.

Chinese loempia
2 u. 40 min.

Kokosmarinade
10 min.

Curryboter met koriander
45 min.

Pindasaus
15 min.

Japanse zoetzure marinade
10 min.

Indonesische ketjapmarinade
35 min.

Vietnamese kruiden voor vlees
15 min.

Indiaas gekruide aubergine
25 min.

Wasabiboter
55 min.

Met groenten gevulde pappadums en raita
35 min.

Vietnamese sla-gehaktrolletjes
40 min.

Oesterzwammen met soja-sesamdip
5 min.

Kipfilet in teriyakimarinade
25 min.

Vegetarische curry met naanbrood
25 min.

Thaise rosbiefrolletjes met bosui en koriander
15 min.

Sajoer tofu en boontjes
15 min.

Atjar komkommer
2 u. 10 min.

Oedang bakar - geroosterde scampi
50 min.

Telor boemboe bali - gekookte eieren in chilisaus
25 min.

Dengdeng pedis - pittig rundvlees
1 u. 15 min.