
Aspergesalade met St. Jakobsschelpen
25 min.

Rijkgevulde salade niçoise
15 min.

Gamba-pintxos met peterselieolie
10 min.

Gegrilde tilapia met grof zeezout
20 min.

Avocadococktail met cayennepeper
20 min.

Gegrilde paprikasalade met ansjovisdressing
40 min.

Pappardelle met zeevruchten
20 min.

Salade met radijs en ansjovisdressing
15 min.

Pittige noedelsoep met tonijn
20 min.

Thaise viskoekjes met komkommerdip
35 min.

Zalmtartaar met mieriksmayo
30 min.

Garnalencocktail
10 min.

Gegrilde coquillespiesen met Thaise komkommerdip
55 min.

Calamaris met knoflook-citroensaus
25 min.

Ceviche
55 min.

Gegrild stokbrood met paprika en ansjovis
25 min.

Koudgerookte zalm met bieten-gembersaus van Jord Althuizen
34 u. 5 min.