
Schnitzels op Japanse wijze
25 min.

Saté met zoetzure rauwkost
30 min.

Snelle rendang met wortel-rozijnensalade
25 min.

Milde thaise varkensvleescurry
25 min.

Biefstukpuntjes met wokgroenten
20 min.

Curry van gehakt met sperziebonenrijst
30 min.

Sajoer van wortel, kool en varkensvlees
30 min.

Gehaktcurry met naanbrood
25 min.

Karbonade met uiensaus
20 min.

Bonenpannetje met zoet-pikante pepers
25 min.

Zoetzuur varkensvlees met ananas
25 min.

Gehaktballetjes in tomatensaus
25 min.

Ovenrisotto
50 min.

Zuurkool op z'n Spaans
30 min.

Winterrisotto met spekjes
25 min.

Oosterse varkensfiletreepjes met groene roerbak en rijst
25 min.

Kalkoensaltimbocca, risotto & gebakken tomaat
35 min.

Steak de boeuf met Franse roerbakgroente
20 min.

Krokante speklapjes en wokgroente met zoetzure saus
25 min.

Romige bietenrisotto met Italiaanse mortadella
30 min.

Aziatische roerbak met pittig gehakt, groenten en spiegelei
25 min.

Griekse runderschotel met homemade tzatziki
30 min.

Biefstuk met sukiyaki met gele rijst
16 min.

Varkenshaas met rijst en mango
17 min.