
Franse boerenomelet
25 min.

Kip met een saus van witte-wijnazijn
40 min.

Najaarssalade met spekjes en blauwaderkaas
15 min.

Flensjes met mandarijn
25 min.

Broccolisalade met warme vinaigrette
20 min.

Roerei met truffelolie
10 min.

Groene salade met pistachedressing
20 min.

Provençaalse tarly met speklapjes
20 min.

Varkenskoteletten met mierikswortelsaus
35 min.

Warme aardappelsalade
20 min.

Aardappelomelet
40 min.

Salade met kippenlevertjes
15 min.

Kip in paprika-tomatensaus
1 u. 20 min.

Eendenborstfilet met pruimensaus
1 uur

Pittige gebakken paprika's
20 min.

Gebakken kabeljauw in groene saus
1 u. 20 min.

Provençaalse pasta
25 min.

Provençaalse aardappelschotel
20 min.

Paddestoelensalade met druiven en blauwaderkaas
20 min.

Franse zuurkoolschotel
15 min.

Lamsrack met aardappelblokjes en knoflook
45 min.

Ratatouille met tarwe
30 min.

Ratatouille met munt
15 min.

Lamskoteletjes met een saus van rode wijn en chocolade
35 min.

Rosbief met mosterdsaus en rozemarijn-aardappeltjes
15 min.

Gelakte lamskoteletten met sherry-saffraansaus
50 min.

Snelle Coq au vin
15 min.

Provençaalse rosbief
25 min.

Ribeye steak met rodewijnsaus
25 min.

Tomatensalade met krieltjes en brie
20 min.

Kalfsschnitzel met portsaus
30 min.

Paddenstoelen met zachte blauwaderkaas
10 min.

Charlotte met frambozenschuimijs
4 u. 10 min.

Varkenshaasmedaillons met zwarte-olijvenjus
30 min.

Maaltijdsoep met spinazie en kip
15 min.

Linzencassoulet met kip
55 min.

Omelette soufflé
10 min.

Linzensalade
30 min.

Bagna Cauda (knoflookdip)
10 min.

Provençaalse ratatouille
35 min.

Romige Provençaalse runderreepjes
30 min.

Kip cordon bleu met sperziebonen en spekjes
20 min.

Steak au poivre - Biefstuk met peper
15 min.

Karbonades met sjalot-tijmsaus
1 uur

Provençaalse boerenomelet
30 min.

Provençaalse tortilla met zachte geitenkaas
30 min.

Zomerse aardappelsalade met brie
20 min.

Biefstukjes met champignons en rode wijn
15 min.