
Kipfilet met champignon-pestosaus
45 min.

Japanse rosbiefrolletjes
30 min.

Kabeljauw met garnalen in koriandersaus
20 min.

Risotto met raapstelen en rucola
25 min.

Naanbroodjes met kiptikka
50 min.

Geroosterde zalmfilet met mosterd
25 min.

Penne rigate met waterkerssaus en gebakken paddestoelen
25 min.

Garnalencurry
25 min.

Linzen met groenten
35 min.

Vis in romige kokossaus
40 min.

Vindaloo-eend
2 u. 40 min.

Eiercurry
50 min.

Kip Teriyaki met wilde rijst en oosterse salade.
2 u. 10 min.

Wraps met pikante tofu
15 min.

Gnocchi met rivierkreeftjes
15 min.

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min.

Avocado-zalmsalade
15 min.

Biryani met gemengde groenten
1 u. 20 min.

Varkensfricandeau met tijmjus en tagliatelle
15 min.