bewaar
Rode gazpacho
Rode gazpacho
bewaar

Rode gazpacho

10 min. bereiden
30 min. wachten
124waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

puntpaprika

1

komkommer

1 schaal

tastytomtomaten

1

limoen

1 blikje

tomatenpuree

1 tenen

knoflook

25 ml

olijfolie

Dit heb je nodig

  • blender of staafmixer

Aan de slag

Verwijder de zaadlijsten van de puntpaprika en snijd het vruchtvlees in stukken. Doe de paprika, komkommer en tomaten in een blender of hoge beker. Rasp de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit. Doe het rasp en sap met de tomatenpuree, knoflook en olijfolie in de blender. Maal in de blender of met een staafmixer tot een egale soep. Zet minimaal 30 min. in de koelkast en serveer koud.

algemeenWilt u de soep direct serveren? Doe er dan een paar ijsblokjes in.

Citrus snijden

Instructievideo - 01:15 min.

Rode gazpacho

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig