bewaar
Open stevig donker meergranensandwich rosbief-tonijn
Open stevig donker meergranensandwich rosbief-tonijn
bewaar

Open stevig donker meergranensandwich rosbief-tonijn

De kappertjes geven nóg meer smaak aan dit lekkere bruine broodje.

15 min. bereiden
35waarderingen

Ingrediënten

4 personen

75 g

tonijnsalade

2 el

water

4 sneetjes

stevig donker meergranenbrood

40 g

jonge bladsla met rucola

100 g

rosbief

1 el

kappertjes

De kappertjes geven nóg meer smaak aan dit lekkere bruine broodje.

Aan de slag

Meng de tonijnsalade met het water. Beleg de sneetjes meegranenbrood met de bladsla. Verdeel er de rosbief en de verdunde tonijnsalade over. Bestrooi met de kappertjes.

tip

combinatietipLekker met wat verkruimelde zeezoutchips.

algemeenMeenemen voor een picknick? Maak er dan een dichte sandwich van en neem de chips apart mee.