bewaar
Wokmie met zoetzure omelet
Wokmie met zoetzure omelet
bewaar

Wokmie met zoetzure omelet

20 min. bereiden
38waarderingen

Ingrediënten

1 pak

egg noodles

4 el

zonnebloemolie

6

eieren

2 tl

sesamzaad

1 zak

oosterse wokgroente

1

rode paprika

1 flesje

woksaus sweet en sour

1

bosui

Aan de slag

1

Kook de noodles volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen 2 el olie in een koekenpan en voeg het ei toe. Bestrooi met het sesamzaad en peper en zout. Bak het ei in 8 min. aan beide kanten goudbruin en gaar. Keer de omelet halverwege.

2

Verhit ondertussen de rest van de olie in een wok en bak de wokgroente en paprika in 5 min. beetgaar. Voeg de helft van de woksaus toe. Giet de noodles af en bak 1 min. met de groenten mee.

3

Laat de omelet op een bord glijden en snijd in 12 stukken. Schenk de rest van de woksaus in de koekenpan en verwarm 1 min. Schenk over de omelet en bestrooi met de bosui. Schep de noodles op 4 borden. Serveer met de zoetzure omelet.

tip

algemeenVoeg voor een pittige omelet 1 tl sambal oelek aan het losgeklopte ei toe.