bewaar
Aspergebroccoli met gebakken uitjes
Aspergebroccoli met gebakken uitjes
bewaar

Aspergebroccoli met gebakken uitjes

10 min. bereiden
21waarderingen

Ingrediënten

4 personen

50 ml

rundvleesbouillon van tablet

2 el

rijstwijn

1 el

ketjap

1 teen

knoflook

2 cm

verse gember

400 g

aspergebroccoli

3 el

gebakken uitjes

Aan de slag

1

Meng de bouillon, rijstwijn, ketjap, knoflook en gember in een kommetje tot een dressing. Laat staan.

2

Snijd de onderste 2 cm van de aspergebroccoli en kook de aspergebroccoli in 4 min. beetgaar. Giet af in een vergiet, laat goed uitlekken en leg op een schaal. Verwijder de knoflook en gember uit de dressing en schenk de dressing over de groente. Bestrooi met de uitjes en serveer.

combinatietipLekker met gestoomde zalmfilet en noedels.
variatietipVervang de rijstwijn eens door droge sherry voor een enigszins nootachtig accent.

Gember gebruiken

Instructievideo - 01:26 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Aspergebroccoli met gebakken uitjes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig