bewaar
Chinese miesoep
Chinese miesoep
bewaar

Chinese miesoep

15 min. bereiden
37waarderingen

Ingrediënten

4 personen

3 porties

Chinese eiermie

1 stukje

gemberwortel

2 eetlepels

oosterse roerbakolie

1 schaaltje

varkensvleesreepjes

1 zak

Chinese groentemix

1 pot

gevogeltefond

5 eetlepels

ketjap asin

0

zout en peper

Aan de slag

Mie koken volgens gebruiksaanwijzing. Gemberwortel schillen en in zeer dunne plakjes schaven. In grote (soep)pan olie verhitten. Gember en varkensreepjes in ca. 3 minuten bruinbakken. Groentemix toevoegen en ca. 3 minuten meebakken. Fond en 8 dl water toevoegen en ca. 5 minuten koken. Op smaak brengen met ketjap, zout en peper. Mie over vier grote soepkommen verdelen en soep erover schenken. Lekker met kroepoek.