bewaar
Griekse stoofschotel
Griekse stoofschotel
bewaar

Griekse stoofschotel

20 min. bereiden
28waarderingen

Ingrediënten

325 g

meergranenrijst

2

grote uien

2 tenen

verse knoflook

6 el

zonnebloemolie

200 g

sperziebonen zeer fijn

400 g

gepelde tomaten

1 el

gedroogde oregano

360 g

Garden Gourmet Griekse rondo

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Ui en knoflook pellen en snipperen. In wok of koekenpan olie verhitten. Ui en knoflook ca. 2 minuten fruiten. Sperziebonen, tomaten en oregano toevoegen en ca. 8 minuten zachtjes stoven. Intussen in koekenpan rest van olie verhitten. Burgers op matig vuur ca. 4 minuten onder af en toe keren bakken. Stoofschotel op smaak brengen met zout en peper. Burgers serveren met rijst en stoofschotel.