Feestvork met gerookte zalm
Hapje nieuwe stijl: zalm en biet aan een vork met een beetje tuinkers.

voorgerecht
Hapje nieuwe stijl: zalm en biet aan een vork met een beetje tuinkers.
1 personen
3
53
Ingrediënten
1 persoon
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Bereiden
- Bestrijk een plakje zalm met mierikswortel, voeg de plakjes rode biet en een plukje tuinkers toe en knijp er wat citroensap over.
- Prik het op een vork en maak het af met een streepje olijfolie. Maak zoveel vorken als je wil.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 65 kcal
- eiwit 4 g
- koolhydraten 1 g
-
vet 5 g
waarvan verzadigd 1 g - natrium 210 mg
- vezels 1 g
Pittigheid
Ook te zien in
Feestvork met gerookte zalm
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Feestvork met gerookte zalm
- 1 plakje gerookte zalm
- ¼ tl mierikswortel in pot
- 2 plakjes rauwe rode bieten in pot
- 1 tl tuinkers
- 4 druppels citroensap
Bestrijk een plakje zalm met de mierikswortel, voeg de plakjes rode biet en een plukje tuinkers toe en knijp er wat citroensap over.
- 1 tl olijfolie extra vierge
Prik het op een vork en maak het af met een streepje olijfolie. Maak zoveel vorken als je wil.