bewaar
Paddestoelragout
Paddestoelragout
bewaar

Paddestoelragout

20 min. bereiden
251waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

ui

½ zakje

verse peterselie

1 bakje

kastanjechampignons

1 bakje

paddestoelenmelange

25 g

boter of margarine

(versgemalen) peper

½

kruidenbouillontablet

1 dl

halfdroge witte wijn

1 bekertje

creme fraiche

Dit heb je nodig

  • wok

  • keukenpapier

Aan de slag

Ui pellen en heel fijn snipperen. Peterselie fijn knippen. Paddestoelen schoonvegen met keukenpapier en in stukjes snijden. In wok boter verhitten. Paddestoelen ca. 2 minuten op hoog vuur roerbakken. Ui ca. 1 minuut meebakken. Op laag vuur peterselie kort meebakken. Peper erboven malen. Bouillontablet erboven verkruimelen. Wijn toevoegen en aan de kook brengen. Crème fraîche erdoor roeren. Ragout ca. 1 minuut zachtjes laten sudderen en bouillontablet laten oplossen. Serveren met rijst en broccoli.