Pe­ren-bes­sen­yog­hurt

(16)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
borrelhapje 4 personen
3 16

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwijder het klokhuis van de peren en snijd het vruchtvlees in stukjes. Meng met de yoghurt. Voeg de blauwe bessen toe, maar houd er een paar achter.
  2. Verdeel de fruityoghurt over 4 schaaltjes en garneer elk schaaltje met een paar bessen.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 115 kcal
  • eiwit 13 g
  • koolhydraten 16 g
  • vet 0 g
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.