bewaar
Hüttenkäse met gepofte knoflook
Hüttenkäse met gepofte knoflook
bewaar

Hüttenkäse met gepofte knoflook

30 min. bereiden
1 uur wachten
15waarderingen

Ingrediënten

1 bol

knoflook

5 el

olijfolie extra vierge

1 bakje

hüttenkäse

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd 1 cm van de bovenkant van 1 bol knoflook en bestrijk de bol met 1 el olijfolie extra vierge. Pof de knoflook ca. 20 min. in de oven. Laat iets afkoelen. Duw de knoflooktenen uit de velletjes en meng met de rest van de olie. Laat 1 uur marineren. Doe de hüttenkäse in een schaaltje en schep de knoflooktenen met de olie erover. Lekker met meergranenstokbrood of de couscoussalade met runderspiesen (zie recept elders op ah.nl/recepten).