An­dij­vie­pas­ta met ve­ge­ta­ri­sche worst

(139)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 139

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de laatste 2-3 min. de ui en worst toe.
  2. Giet af en vang het kookvocht op. Schenk 150 ml kookvocht terug in de pan bij de pasta.
  3. Zet de pan op laag vuur. Schep de andijvie, tomaat, crème fraîche en het kerriepoeder bij de pasta. Laat de andijvie al omscheppend slinken. Voeg eventueel nog wat kookvocht toe.
  4. Breng op smaak met het basilicum en peper en zout en verdeel over 4 diepe borden.

Tip:

U kunt de andijvie ook vervangen door spinazie à la crème (pak 450 g).

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 695 kcal
  • eiwit 29 g
  • koolhydraten 64 g
  • vet 37 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.