Spa­ghet­ti­ni met ge­rook­te zalm

Handig voor een drukke avondspits: deze spaghettini staat razendsnel op tafel.

(350)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht Handig voor een drukke avondspits: deze spaghettini staat razendsnel op tafel. 4 personen
3 350

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Bereid de spaghettini volgens de gebruiksaanwijzing. Was de courgettes schoon en snijd in blokjes snijden. Snijd het basilicum in reepjes.
  2. Verhit in een braadpan olie en bak de courgette in ca. 5 min. beetgaar. Voeg de zalm, pesto en crème fraîche toe en verwarm even mee. Serveer de spaghettini met zalm-courgettemengsel en bestrooi met basilicum.

combinatietip:

Lekker met tomatensalade.

video

Brunoi­se snij­den

Instructievideo - 00:38 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 540 kcal
  • eiwit 22 g
  • koolhydraten 63 g
  • vet 21 g
    waarvan verzadigd 6 g
  • natrium 680 mg
  • vezels 3 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 36-37

Spaghettini met gerookte zalm

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Spa­ghet­ti­ni met ge­rook­te zalm

1
1
  • 300 g spaghettini

Bereid de spaghettini volgens de gebruiksaanwijzing.

2
2
  • 2 courgettes
  • 15 g basilicum

Was intussen de courgettes schoon en snijd in blokjes snijden. Snijd het basilicum in reepjes.

Brunoise snijden

Instructievideo

00:38 min.

3
3
  • 2 el olijfolie
  • 200 g gerookte zalmsnippers
  • 2 el pesto alla Genovese
  • 65 g crème fraîche

Verhit in een braadpan olie en bak de courgette in ca. 5 min. beetgaar. Voeg de zalm, pesto en crème fraîche toe en verwarm even mee.

4
4

Serveer de spaghettini met zalm-courgettemengsel en bestrooi met basilicum.

combinatietip:

Lekker met tomatensalade.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.