Ingrediënten
4 personen
1
ui
4
trostomaten
125 g
mozzarella
250 g
champignons
2 el
traditionele olijfolie
500 g
rundergehakt
90 g
pesto alla Genovese
300 g
schelpjespasta
Dit heb je nodig
aluminium wegwerpbraadslee (20 x 30 cm)
Aan de slag
Ontsteek de barbecue. Snijd de ui in halve ringen, tomaat en mozzarella in stukjes. Maak de champignons schoon met keukenpapier en snijd in plakjes. Schenk de olie in de braadslee en voeg de ui, het gehakt, de champignons, de tomaten, de pesto en de mozzarella toe.
Zet de braadslee op de barbecue. Doe de deksel op de barbecue of dek de braadslee af met aluminiumfolie. Laat het mengsel in 10-15 min. gaar worden. Schep regelmatig om. Breng op smaak met peper en zout.
Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af en doe terug in de pan. Voeg het mengsel uit de braadslee toe en meng goed.
Barbecue aansteken
Instructievideo - 01:07 min.
Pasta met gehakt en groente

hoofdgerecht
4 personen
825 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Ontsteek de barbecue. Snijd de ui in halve ringen, tomaat en mozzarella in stukjes. Maak de champignons schoon met keukenpapier en snijd in plakjes. Schenk de olie in de braadslee en voeg de ui, het gehakt, de champignons, de tomaten, de pesto en de mozzarella toe.
Zet de braadslee op de barbecue. Doe de deksel op de barbecue of dek de braadslee af met aluminiumfolie. Laat het mengsel in 10-15 min. gaar worden. Schep regelmatig om. Breng op smaak met peper en zout.
Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af en doe terug in de pan. Voeg het mengsel uit de braadslee toe en meng goed.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)1 ui
4 trostomaten
125 g mozzarella
250 g champignons
2 el traditionele olijfolie
500 g rundergehakt
90 g pesto alla Genovese
300 g schelpjespasta
Dit heb je nodig
aluminium wegwerpbraadslee (20 x 30 cm)