Ta­gli­a­tel­le met vis­car­bo­na­ra

Het klassieke romige pastagerecht krijgt een twist door de garnalen en pangasiusfilet.

(168)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht Het klassieke romige pastagerecht krijgt een twist door de garnalen en pangasiusfilet. 4 personen
3 168

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bereid in een kleine braadpan de mix voor pasta carbonara met de melk volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de pangasiusfilet in stukjes en schep deze erbij. Stoof, onder regelmatig roeren, gaar in ca. 5 min.
  2. Verhit de olie in een wok en roerbak de Italiaanse roerbakmix beetgaar in ca. 5 min. Breng op smaak met peper en zout.
  3. Schep de jumbogarnalen bij de pangasiusfilet en warm het geheel nog 1 min. al omscheppend door. Giet de tagliatelle af en schep de vissaus erdoor. Verdeel de tagliatelle met viscarbonara over de borden. Schep de geroerbakte groente erbij.

variatietip:

Eten er geen kinderen mee? Vervang bij de mix voor pasta carbonara een deel van de melk door witte wijn.

video

Roer­bak­ken / wok­ken

Instructievideo - 00:54 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 605 kcal
  • eiwit 39 g
  • koolhydraten 65 g
  • vet 20 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags

Tagliatelle met viscarbonara

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ta­gli­a­tel­le met vis­car­bo­na­ra

1
1
  • 300 g tagliatelle

Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2
2
  • 65 g mix voor pasta carbonara
  • 500 ml melk

Bereid in een kleine braadpan de mix voor pasta carbonara met de melk volgens de aanwijzingen op de verpakking.

3
3
  • 400 g pangasiusfilets

Snijd de pangasiusfilet in stukjes en schep deze erbij. Stoof, onder regelmatig roeren, gaar in ca. 5 min.

4
4
  • 2 el olijfolie
  • 400 g Italiaanse roerbakmix

Verhit de olie in een wok en roerbak de Italiaanse roerbakmix beetgaar in ca. 5 min. Breng op smaak met peper en zout.

Roerbakken / wokken

Instructievideo

00:54 min.

5
5
  • 100 g jumbogarnalen

Schep de jumbogarnalen bij de pangasiusfilet en warm het geheel nog 1 min. al omscheppend door.

6
6

Giet de tagliatelle af en schep de vissaus erdoor. Verdeel de tagliatelle met viscarbonara over borden. Schep de geroerbakte groente erbij.

variatietip:

Eten er geen kinderen mee? Vervang bij de mix voor pasta carbonara een deel van de melk door witte wijn.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.