Spaghettini met garnalen en spinazie
Supersnel pastagerecht, waarvan je binnen no time kunt genieten.

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 300 g spaghettini
- 450 g diepvries gesneden bladspinazie (pak)
- 2 uien
- 3 el traditionele olijfolie
- 180 g verse wokgarnalen met knoflook
- 250 g cherrytomaten
- 8 g verse basilicum (bakje à 15 g)
Advertentie
Bereiden
- Kook de spaghettini volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de spinazie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de ui in partjes. Verhit ondertussen de olie in een wok of braadpan en fruit de ui 3 min. Voeg de wokgarnalen toe en roerbak ze volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Halveer de cherrytomaten. Voeg de spinazie en de cherrytomaten toe en warm nog 1 min. door. Breng op smaak met peper en zout. Scheur de basilicumblaadjes in stukken. Schep bijna al het basilicum bij het mengsel. Verdeel de pasta over diepe borden. Schep de groente met garnalen erop en garneer met de laatste basilicumblaadjes. Serveer direct.
combinatietip:
Strooi er naar smaak nog wat gemalen kaas over.

Ui fruiten
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 475 kcal
- eiwit 19 g
- koolhydraten 62 g
-
vet 15 g
waarvan verzadigd 2 g - natrium 350 mg
- vezels 7 g
Ook te zien in
Spaghettini met garnalen en spinazie
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Spaghettini met garnalen en spinazie
- 300 g spaghettini
- 450 g diepvries gesneden bladspinazie
- 2 uien
- 3 el traditionele olijfolie
- 180 g verse wokgarnalen met knoflook
- 250 g cherrytomaten
Halveer de cherrytomaten. Voeg de spinazie en de cherrytomaten toe en warm nog 1 min. door. Breng op smaak met peper en zout.
- 8 g verse basilicum
Scheur de basilicumblaadjes in stukken. Schep bijna al het basilicum bij het mengsel.
Verdeel de pasta over diepe borden. Schep de groente met de garnalen erop en garneer met de laatste basilicumblaadjes. Serveer direct.
combinatietip:
Strooi er naar smaak nog wat gemalen kaas over.