Macaroni met gehaktgoulash

hoofdgerecht
4 personen
3
112
Advertentie
Ingrediënten
- 1 el olijfolie
- 1 ui (in partjes)
- 1 schaal half-om-halfgehakt (500 g)
- 1 bakje champignons ((250 g), in plakjes)
- 1 zak paprikamix ((3 stuks: rood en groen en geel), in blokjes)
- 1 blikje tomatenpuree (140 g)
- 1 bakje zuivelspread (bieslook light (150 g))
- 300 g macaroni (vlugkokend (pak 500 g))
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- Verhit de olie in een braadpan en fruit de uipartjes. Voeg het gehakt toe en bak dit rul en gaar. Voeg de champignons en de paprika's toe en roerbak 4 min. Voeg de tomatenpuree toe en roerbak 1 min. Roer de zuivelspread en 150 ml water erdoor en warm het gerecht goed door. Breng op smaak met peper en zout.
- Kook ondertussen de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en verdeel de macaroni over 4 borden. Schep de gehaktgoulash erop.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 730 kcal
- eiwit 37 g
- koolhydraten 62 g
- vet 37 g
Ook te zien in
Receptkaart 2010 week 12-13