
Ingrediënten
300 g
witte rijst
2 x 2 stuks
zalmfilets
4 el
(wok)olie
1 zak
Mexicaanse
6 el
woksaus
Dit heb je nodig
satéstokjes
Aan de slag
1
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rijg de zalmfilet aan de satéstokjes en bestrooi met peper en zout.
2
Verhit in een wok 2 el olie en bak de bevroren groenten al omscheppend 5 min. tot ze beetgaar zijn en het vocht is verdampt. Bak de rijst 5 min. mee.
3
Verhit ondertussen in een koekenpan de resterende olie. Bak de zalmspiesen in 4 min. bruin en van binnen net gaar. Keer regelmatig.
4
Breng het rijst-groentemengsel op smaak met de woksaus. Verdeel over 4 borden en leg de zalmspiesen erbij. Lekker met een partje limoen.
algemeenVoor een minder pittige variant kunt u ook Sweet & sour woksaus (flesje 200 ml) gebruiken.