bewaar
Kip-satéschnitzel met oosterse roerbak
Kip-satéschnitzel met oosterse roerbak
bewaar

Kip-satéschnitzel met oosterse roerbak

20 min. bereiden
42waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

pandanrijst

2 schaaltjes

kip

3 el

olie

2

uien

1 zak

Oosterse wokgroente

½

komkommer

1 pakje

kokosmelk

Aan de slag

1

Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bereid de kip-satéschnitzels met 1 el olie volgens deaanwijzingen op de verpakking.

2

Verhit de rest van de olie in een wok en fruit de uien 3 min. Schep de wokgroente erbij en roerbak 5 min. Voeg de komkommerreepjes en de kokosmelk toe en meng door elkaar. Breng het gerecht al roerend aan de kook en breng op smaak met peper en zout.

3

Serveer de kip-satéschnitzels met de oosterse roerbak en de rijst.

tip

algemeenVoeg voor wat meer pit 1/2-1 tl sambal toe aan de oosterse roerbak.