Ko­kos­flens­jes ge­vuld met man­go

(119) waardeer
indonesisch nagerecht 12 personen
3 119

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Mango's schillen en in blokjes snijden. Boven kom, bloem en mespunt zout zeven. In midden van de bloem een kuiltje maken en eieren erboven breken. Met garde voorzichtig telkens een beetje bloem door het ei kloppen. Melk mengen met 3/4 dl water en in kleine scheutjes door het beslag kloppen. In pannetje boter smelten en helft van boter door beslag roeren. Kokos door beslag kloppen.
  2. Koekenpan dun inwrijven met boter en 2 el beslag in koekenpan scheppen. In ca. 30 seconden een flensje bakken, keren en nog enkele seconden bakken. Herhaal dit 11 keer. Roer voor de kokossaus, de kokosmelk en de suiker door elkaar. Verwarm de melk tot de suiker is opgelost. Leg op elk flensje 1 el mangoblokjes. Flensjes oprollen en de warme kokossaus over de flensjes schenken.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 135 kcal
  • eiwit 3 g
  • koolhydraten 19 g
  • vet 5 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Indonesië

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.