bewaar
Indiase viscurry met broccoli
Indiase viscurry met broccoli
bewaar

Indiase viscurry met broccoli

In India bestaan vele soorten curry. Deze variant met vis en broccili móet je echt proeven.

20 min. bereiden
382waarderingen

Ingrediënten

4 personen

400 g

diepvries pangasiusfilet

3

uien

1

rode paprika

300 g

pandanrijst

350 g

broccoli

2 el

traditionele olijfolie

200 ml

kokosmelk

71 g

Indiase currypasta

In India bestaan vele soorten curry. Deze variant met vis en broccili móet je echt proeven.

Aan de slag

1

Laat de pangasiusfilet ontdooien. Snijd de ui in partjes en de paprika grof. Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de broccoli in roosjes en kook 4 min. Snijd de pangasiusfilet in stukken. Verhit in een wok de olie en roerbak de ui en de paprika 3 min. Voeg de kokosmelk en de currypasta volgens de aanwijzingen op de pot toe.

2

Breng de saus aan de kook, schep de stukjes pangasiusfilet erdoor, dek de wok af en stoof de vis in de saus zachtjes gaar in ca. 7 min. Giet de broccoli af en schep deze door de viscurry. Serveer de rijst erbij.

tip

Paprika's roosteren en ontvellen

Instructievideo - 01:07 min.