bewaar
Snelle Coq au vin
Snelle Coq au vin
bewaar

Snelle Coq au vin

15 min. bereiden
88waarderingen

Ingrediënten

4 personen

400 g

champignons

2 takjes

verse peterselie

2 el

traditionele olijfolie

300 g

gesneden uien

500 g

kipfiletblokjes

1 pakje

Hollandaisesaus

50 ml

witte wijn

1

meergranen stokbrood

Dit heb je nodig

  • keukenpapier

Aan de slag

Veeg de champignons schoon met keukenpapier en snijd ze in plakjes. Hak de peterselie fijn. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui ca. 1 min. Voeg de blokjes kipfilet toe en bak al omscheppend in 5 min. goudbruin en gaar. Voeg de champignons in delen toe en bak ca. 3 min. mee. Bereid ondertussen de saus met wijn volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep de saus door de kip en bestrooi met peterselie. Serveer het stokbrood er apart bij.