Rap­pe ren­dang

(75) waardeer
hoofdgerecht 4 personen
3 75

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verhit de olie in een hapjespan. Bak het vlees op hoog vuur 2 minuten. Voeg de rendangsaus toe en laat op laag vuur in 10 minuten gaar worden. Roer af en toe. Doe de sla in een schaal en verdeel de komkommer en de taugé erover. Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de satésaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de mie met de rendang. Schep de satésaus over de salade en serveer deze erbij. Lekker met bijvoorbeeld kroepoek of emping melindjo, een kroepoek op basis van melindjonoten, en wat in ringetjes gesneden bosui.

Tip:

In plaats van de rendangsaus kunt u ook een bakje boemboe voor rendang vlees (100 g) toevoegen. Volg voor de bereiding de aanwijzingen op de verpakking.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 850 kcal
  • eiwit 42 g
  • koolhydraten 68 g
  • vet 47 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.