Mixed visgrill

hoofdgerecht
4 personen
3
25
Advertentie
Ingrediënten
- 4 jakobsmosselen
- 2 tonijnsteaks (gehalveerd)
- 200 g zalmhaasjes (in 4 stukken)
- 8 reuze scampi's ((diepvries), ontdooid en gepeld)
- 1½ citroen (geperst)
- 2 eetlepels olijfolie met knoflookaroma en chilipeper
Keukenspullen
- metalen spiesen
- barbecue
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- In kom jakobsmosselen, tonijn, zalm, garnalen met zout, peper en citroensap vermengen en 5 à 10 min. marineren.
- Alles laten uitlekken en jakobsmosselen, tonijn, zalm en garnalen op pennen steken. Spiesen royaal met olie bestrijken en op goed ingevet rooster aan elke kant 3 à 4 min. grillen. Lekker met salsa verde (zie recept ah.nl/recepten; Het barbecueboek), groene salade en stokbrood of Franse frietjes.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 290 kcal
- eiwit 16 g
- koolhydraten 0 g
-
vet 35 g
waarvan verzadigd 0 g
Ook te zien in
Kookboek: Het Barbecueboek