Mexi­caan­se oven­scho­tel

(375) waardeer
mexicaans hoofdgerecht 4 personen
3 375

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • ovenschaal (ca. 2 liter)

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verhit de olie in een pan. Roerbak de minikrieltjes 8 min. Schep de wokgroenten erbij en roerbak volgens de aanwijzingen op de verpakking, zodat ze ontdooien. Verwarm de oven voor op 200 °C.
  2. Meng de vegetarische gegrilde stukjes, pastasaus en de kookroom door het aardappel-groentemengsel en schep het in de ovenschaal. Strooi de tortillachips erover. Dek de schotel af met aluminiumfolie.
  3. Schuif de schaal boven het midden in de oven en bak het gerecht ca. 15 min. Verwijder daarna de folie en bak nog ca. 10 min, zodat de tortillachips knapperig worden. Serveer het gerecht op borden.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 610 kcal
  • eiwit 25 g
  • koolhydraten 80 g
  • vet 21 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2009 week 26-27

Mexicaanse ovenschotel

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Mexi­caan­se oven­scho­tel

1
1
  • 2 el traditionele olijfolie
  • 425 g barbecue minikrieltjes

Verhit de olie in een pan. Roerbak de minikrieltjes 8 min.

2
2
  • 750 g diepvries Mexicaanse wokgroentes

Schep de wokgroenten erbij en roerbak volgens de aanwijzingen op de verpakking, zodat ze ontdooien.

3
3

Verwarm de oven voor op 200 °C.

4
4
  • 175 g vegetarische gegrilde stukjes
  • 390 g sugo piccante tomatensaus in pot
  • 75 ml kookroom light

Meng de vegetarische gegrilde stukjes, pastasaus en de kookroom door het aardappel-groentemengsel en schep het in de ovenschaal.

5
5
  • 150 g tortillachips naturel

Strooi de tortillachips erover. Dek de schotel af met aluminiumfolie. Schuif de schaal boven het midden in de oven en bak het gerecht ca. 15 min.

6
6

Verwijder daarna de folie en bak nog ca. 10 min, zodat de tortillachips knapperig worden. Serveer het gerecht op borden.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.