bewaar
Paella met kip en garnalen
Paella met kip en garnalen
bewaar

Paella met kip en garnalen

25 min. bereiden
226waarderingen

Ingrediënten

4 personen

325 g

gele rijst

1

ui

250 g

kipfilet

2 el

traditionele olijfolie

400 g

wokgroente

250 g

gezeefde tomaten in pak

225 g

diepvries tuinerwten

1 teen

knoflook

125 g

Hollandse garnalen

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

1

Kook de gele rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Laat de rijst uitlekken. Snipper de ui. Snijd de kipfilet in blokjes.

2

Verhit de olijfolie in de wok of hapjespan en fruit de ui goudbruin. Schep de kipfilet erbij en roerbak 5 min. op hoog vuur. Pers de knoflook erboven. Schep de wokgroente erbij en roerbak weer 5 min. Voeg de passata met de doperwten toe en breng het aan de kook. Schep de rijst en de garnalen erbij en warm het al omscheppend nog even door.