Quorn in kerrie-kokossaus met witte rijst

Advertentie
Ingrediënten
- 350 g witte rijst (zak a 1 kg)
- 2 el olie
- 1 teen knoflook (grof gesneden)
- 2 schaaltjes Quorn (stukjes (a 175 g))
- 1 spitskool (in 2 cm brede repen)
- 1 rode paprika (in blokjes)
- 1 zakje mix voor (kerriesaus (26 g))
- 1 blik kokosmelk (light (400 ml))
Keukenspullen
- wok
- schuimspaan
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een wok, schep de knoflook erbij en bak hem 1 minuut. Schep de knoflook met de schuimspaan eruit. Roerbak in de knoflookolie de quornstukjes 3 minuten. Voeg de spitskool en de paprika toe en roerbak de groenten in ca. 8 minuten beetgaar. Bereid de kerriesaus volgens de aanwijzingen op de verpakking met de kokosmelk en roer de kerrie-kokossaus bij het groentemengsel in de wok. Warm het gerecht goed door. Serveer de witte rijst erbij.
Tip:
Voeg eventueel de knoflook weer toe.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 595 kcal
- eiwit 24 g
- koolhydraten 86 g
- vet 17 g