Ge­gril­de lams­ko­te­let­ten met mos­terd en ro­ze­ma­rijn

(21)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 21

Ingrediënten

Keukenspullen
  • barbecue

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In kommetje knoflook, mosterd en olie door elkaar roeren. Helft van citroenschil boven mosterdmengsel raspen. Naaldjes van rozemarijn zeer fijn hakken en door mosterdmengsel mengen, 1/2 tl zout en peper toevoegen. Lamskoteletjes met mosterdmengsel aan beide zijden inwrijven en minimaal 15 min. marineren. Vlees op barbecue in 8-10 min. aan beide zijden vanbuiten bruin en vanbinnen rosé bakken, regelmatig keren. Lekker met risotto met geroosterde paprika en spinazie (zie recept elders op deze site).

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 290 kcal
  • eiwit 19 g
  • vet 24 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Australië

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.